Przetargi - archiwum

Dostawa mięsa i wędlin do ZPEW w Lwówku Śląskim

2.1 Przedmiotem Zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin zgodnego z następującymi wymaganiami :

Artykuły Ilość
Mięso
A. 1 B. Wołowina b/kości 450 kg
C. 2 D. Antrykot b/kości E. 230 kg
F. 3 Żeberka wieprzowe G. 600 kg
H. 4 Schab z kością I. 650 kg
J. 5 Karczek z kością 550 kg
K. 6 Mięso mielone 450 kg
L. 7 Wątroba wieprzowa 120 kg
M. 8 Wątroba drobiowa 120 kg
N. 9 Kurczak tuszka 1650 kg
O. 10 Żołądki drobiowe 170 kg
P. 11 Udka z kurczaka 120 kg
Q. 12 Piersi z kurczaka 120 kg
R. Wędliny
S. 1 Kiełbasa żywiecka 300 kg
T. 2 Kiełbasa zwyczajna 650 kg
U. 3 Kiełbasa krakowska 120 kg
V. 4 Kiełbasa parówkowa 300 kg
W. 5 Kiełbasa rożnowa 250 kg
X. 6 Kiełbasa drobiowa szynkowa 100 kg
Y. 7 Kiełbasa wieprzowa szynkowa 120 kg
Z. 8 Mortadela 500 kg
9 Szynka tyrolska 120 kg
10 Szynka wędzona 120 kg
11 Boczek wędzony extra 350 kg
12 Salceson polski 120 kg
13 Pieczeń familijna 100 kg
14 Kaszanka 250 kg

Załączniki

Rejestr zmian

Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 05 marca 2008 00:41
Dokument wprowadzony do BIP przez: Witold Rudolf
Ilość wyświetleń: 1483
05 marca 2008 00:41 Witold Rudolf - Utworzenie dokumentu